Kirjaudu ▼
 

DNA muutti Helsinkiin

DNA
DNA muutti Helsinkiin
Telekonserni DNA muutti tänään uuteen pääkonttoriin, jossa on tilat 550 hengelle. Vain tupakointipaikkaa pitää enää vaihtaa.
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

DNA on vaihtanut kaupunkia. Telekonserni muutti vanhasta Vantaan konttorista upouuteen rakennukseen Helsinkiin lähelle Käpylän asemaa.

Uuteen pääkonttoriin muuttaa suurin osa pääkaupunkiseudun DNA:n henkilöstöstä, noin 550 DNA:laista. Yhtiön mukaan tarkoitus on rakentaa "koko henkilöstölle inspiroiva, joustava ja monimuotoiseen työskentelyyn rohkaiseva työtila".

Uusia työtiloja DNA on jo ottanut käyttöön Lahdessa, Oulussa ja Kuopiossa.

Uusi pääkonttori tuli ajankohtaiseksi DNA:n hankkiman Welho-liiketoiminnan myötä. Toimitilat sijaitsevat YIT:n rakentamassa toimistotalo Triotossa. "DNA Talo" kattaa yli puolet kokonaisuuden 14 000 neliöstä.

Taloustiedot

DNA kehuu taloa energiatehokkaaksi ja joustavaksi työympäristöksi, joka ohjaa yksilöiden välistä vuorovaikutusta lisääviin työskentelytapoihin. Vaihtelevia mobiilityöpisteitä on noin kaksi kolmannesta.

Hallintojohtaja Vesa Vuoti on muuttoon hyvin tyytyväinen. Heti maanantaina voitiin pitää jo täysi työpäivä ilman, että edes muuttolaatikoita lojuu nurkissa. Ne kun purettiin suoraan kaappeihin.

∇ Mainos, artikkeli jatkuu alempana ∇ ∇ Artikkeli jatkuu ∇

– Täytyy sanoa, että usean muuton läpikäyneenä tässä onnistuttiin erinomaisesti, Vuoti iloitsee. Vain pääoven viereen laitettu tupakkapaikka häiritsee. Vuoti haluaa siirtää sen takaovelle.

Kun työtavat muuttuvat, asiaan liittyy helposti vastarintaa. Aina löytyy ihmisiä, jotka ovat tottuneet tiettyihin työtapoihin. Vesa Vuoti neuvoo käynnistämään dialogin työntekijöiden kanssa varhain.

– Kommunikoikaa, eikä vain yhteen suuntaan, vaan keskustelkaa työntekijöiden kanssa.

Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Kommentit (6)

Sivut: 1
EdellinenSeuraava

Anonyymi
DNA:n asiakaspalvelun väki taitaa olla jatkuvasti tupakkatauolla? Toivottavasti tästä uudesta rakennuksesta löytyy tilat asiakaspalvelulle?
Anonyymi: miksi vastaaminen ke 20.8.2012 15:29

Anonyymi
DNA:n rekrytointi periaate taitaa olla se, että ketjupolttajat saavat varman työpaikan asiakaspalvelusta? Tämän vuoksi heitä ei sitten näykään muualla kuin tupakointipaikalla isona joukkona.
Anonyymi: tupakoimaton asiakas 20.8.2012 15:32

Anonyymi
Talohan taisi olla valmistuessaan liian pieni pks-alueen ihmisille kun vanhat toimipaikat jäivät...
Anonyymi: ake 20.8.2012 16:22

Anonyymi
"Talohan taisi olla valmistuessaan liian pieni pks-alueen ihmisille kun vanhat toimipaikat jäivät..."

Tämähän on hieno suunnitelma, rakennetaan niin pieni konttorirakennus ettei sinne kaikki edes mahdu. Ja sitten onkin syytä irtisanoa se joukkoon mahtumaton porukka. Kuka välittäisi tämän sadan idean valtion hallintoon? Valtion rakennuskanta on aivan liian suurta joten sinne mahtuu paljon liikaa virkamieskuntaa. Pelkät valtioneuvoston ja Eduskunnan rakennuksetkin on aivan liian valtavia. Ei 5.5 miljoonan väestö tälläisiä monumentaalisia hallintorakennuksia tarvitse.
Anonyymi: liikaa pinta-alaa tu 21.8.2012 6:13

Anonyymi
4G Yhteys pitäisi olla jo mahdollista hankkia puhelin liittymiin.
Anonyymi: 4G LTE Mobile by DNA 21.8.2012 7:52

Anonyymi
Tupakkasalonki pitää olla baarin vieressä ja baarin pysäköintialueen vieressä.
Anonyymi: Kristallipullo 21.8.2012 12:25
Sivut: 1
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Uutisotsikot