Kirjaudu ▼
 

Jelly Bean pelastaa Nexuksen myyntikiellolta

Google Play
Jelly Bean pelastaa Nexuksen myyntikiellolta
Myyntikieltoon joutunut Android-puhelin Samsung Galaxy Nexus on vedetty pois Google Play -verkkokaupasta. Mutta sen luvataan palaavan sinne jo ensi viikolla.
Digitoday
5.7.2012 12:53
0

Korealaisen Samsungin kilpailija ja yhtiön kanssa jatkuvasti patenttitaistoja käyvä teknologiayhtiö Apple pulitti keskiviikkona lähes sadan miljoonan dollarin vakuusmaksun, ja tuomari Lucy Koh'n määräämä myyntikielto Samsung Galaxy Nexus -älypuhelimelle astui voimaan Yhdysvalloissa.

Myyntikieltoa noudatetaan myös Google Play -verkkokaupassa, jossa kerrotaan, että puhelin ei ole toistaiseksi saatavilla.

Koh'n myyntikielto koskee Android 4.0 -käyttöjärjestelmällä varustettua älypuhelinta samoin kuin Samsungin Galaxy Tab 10.1 -taulutietokonetta.

Google kykenee kuitenkin kiertämään oikeuden määräämää myyntikieltoa päivittämällä puhelimen käyttöjärjestelmän uudempaan versioon.

Google Play lupaa Android-puhelimen palaavan myyntiin ensi viikolla. Se tulee silloin Android 4.1 -käyttöjärjestelmäversiolla eli Jelly Beanilla varustettuna. Asiasta uutisoi ensin Electronista.

∇ Mainos ∇
Yritykset Samsung Apple Google
Ihmiset Lucy Koh
Copyright Creative Commons Teksti on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen -lisenssillä.
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Virhe haettaessa keskusteluita. Virheestä on tiedotettu ylläpidolle.
 
Viikon kommentoiduimmat
Dilbert on muuttanut. Lue Dilbert Taloussanomien etusivulta