Kirjaudu ▼
 

Google Drive kummittelee sovelluksena

EPA
Google Drive kummittelee sovelluksena
Verkkolehti TechCrunch sai käsiinsä Google Drive -sovelluksen, jolla ei voi vielä tehdä mitään.
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Verkkotallennuspalvelu Google Drive taitaa viimeinkin olla julkaisun kynnyksellä, TechCrunch otaksuu.

Uutispalvelu sai vinkin avulla ladattua Googlen verkkosivuilta Mac OS X:lle tarkoitetun Google Drive -sovelluksen. Sillä ei voi vielä tehdä oikeastaan mitään, koska Googlen on ensin kytkettävä palvelu päälle omassa päässään.

Googlelta on pitkään odotettu pilvitallennuspalvelua, johon käyttäjä voi säilöä tietonsa nopeaa käyttöä varten eri päätelaitteissa. Apple ehti ensin omalla iCloud-palvelullaan.

Helmikuussa arvioitiin
, että Drive ilmestyy lähiviikkoina tai -kuukausina ja on ilmainen peruskäytössä. Uusimpien huhujen mukaan Drive tulee ensi viikolla ja tarjoaa viiden gigatavun säilytystilan.

Google Drive -sovelluksesta voi päätellä, että palvelu tukee esimerkiksi Gdraw- ja Google Docs -tiedostoja.

∇ Mainos ∇
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)
Yritykset Apple Google
Lisää Aiheesta
Lue lisää
TechCrunchin uutinen

Kommentit (10)

Sivut: 1
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Olisiko kenties tämäkin vanha softa, jolla on otettu käyttään jo olemassaolevaa sähköpostitilaa SkyDrive-tyyppisesti. Ei siis olle mikään uusi softa.
Anonyymi: JMO 17.4.2012 12:16

Anonyymi
Nonni.. ja koskakohan tuosta keksii älähtää esim Teosto? Sinne on "mahdollista" tallentaa musiikkia, elokuvia jne..


Google joutunee maksamaan Teosto-mafialle...
Anonyymi: heh 17.4.2012 12:22

Anonyymi
Anna hakumonopolille lisää luettavaa.
Anonyymi: Kiva kiva 17.4.2012 12:32

Anonyymi
Jos voisin luottaa Googleen, niin voisin harkita käyttää. Mutta en enää luota Googleen.

Kuvaavaa on että käytän Skydriveä ja Dropboxia mutta Googleen en halua laittaa yhtään mitään. En käyttää G+ palvelua. Pää vain sanoo ei.
Anonyymi: Nimetön 17.4.2012 12:34

Anonyymi
Sama täällä. Kun ennen innolla meni googleen tutkimaan mitä netistä löytyy, niin nyt tulee kylmät väreet jos joutuu menemään Googleen.

Muut hakupalvelut ovat kuolleet. Yahoota kokeilin mutta se on jenkkikeskeinen. Bing löytää hyvin englanninkielistä ja isompia kieliä, mutta suomessa jossa Googlella on 96% markkinaosuus se ei ole yhtä hyvä.

Mutta koska googlen käyttäminen tuntuu epämiellyttävältä haen sillä vasta kun en muilla löydä.

Liekö tämä sitten naisen vaisto vai mikä, mutta Google ei tunnu enää hyvältä. Kun menee sen etusvulle näkee miten silmät pullistuvat ulos O-kirjamista etsimään mitä voisin myydä minusta eteenpäin. Hyi yök.
Anonyymi: Nimetön 17.4.2012 12:41

Anonyymi
Jos ette luota Googlen eikä Microsoftin hakuihin, niin voisitte kokeilla Ankkahakua. Sen pitäisi olla turvallinen, ja siellä kerrotaan että tietojasi ei tallenneta mihinkään.

http://duckduckgo.com/
Anonyymi: Ankkahakua 17.4.2012 13:32

Anonyymi
KUULE TOTUUS, SINUSTA TEHDÄÄN JUURI RIKOSILMOITUSTA.
Anonyymi: Nimetön 17.4.2012 14:09

Anonyymi
Jos ette luota Googlen eikä Microsoftin hakuihin, niin voisitte kokeilla Ankkahakua. Sen pitäisi olla turvallinen, ja siellä kerrotaan että tietojasi ei tallenneta mihinkään.

http://duckduckgo.com/


Löytää paremmin sosiaalisista verkoista ja muista tietolähteistä kuin Google. Yllätyin. Muuten en ehtinyt vielä vertailla, mutta pistin suosikeihin.
Anonyymi: Nimetön 17.4.2012 14:32

Anonyymi
Jos voisin luottaa Microsoftiin, niin voisin harkita kayttaa. Mutta en enaa luota Microsoftiin.

Kuvaavaa on etta kaytan Googlea ja Dropboxia mutta SkyDriveen en halua laittaa yhtaan mitaan. En kayttaa M+ palvelua. Paa vain sanoo ei.

Sama taalla. Kun ennen innolla meni Bingiin tutkimaan mita netista loytyy, niin nyt tulee kylmat vareet jos joutuu menemaan Bingiin.

Muut hakupalvelut ovat kuolleet. Yahoota kokeilin mutta se on jenkkikeskeinen. Bing loytaa hyvin huonosti englanninkielista ja isompia kielia, mutta suomessa jossa Microsoftilla on 96% markkinaosuus se ei ole yhta hyva.

Mutta koska Microsoftin kayttaminen tuntuu epamiellyttavalta haen silla vasta kun en muilla loyda.

Lieko tama sitten naisen vaisto vai mika, mutta Microsoft ei tunnu enaa hyvalta. Kun menee sen etusvulle nakee miten silmat pullistuvat ulos B-kirjamista etsimaan mita voisin myyda minusta eteenpain. Hyi yok.
Anonyymi: Nimetön 18.4.2012 13:49

Anonyymi
Käytän Dropboxia tiedostojen tallentamiseen ja jakamiseen nopeakäyttöisen käyttöliittymän vuoksi. Esim. Sugarsync, Mozy ja Skydrive ovat yksinkertaisesti liian hidaskäyttöisiä ja iTunesiin liittyviä en huonon iTunesin takia halua käyttää. SkyDriven käyttö tosin kuulemma tulee parantumaan Windows 8:n myötä, selaus löytyy jo metron kautta, mutta kansiomuotoinen tallennuskin on toivottavasti tulossa.

Picasaa käytän kuvien tallentamiseen (pienennettynä alle 2048x2048 ei rajoitusta tallennusmäärässä) ja Google musicia musiikin tallentamiseen. Tätä kautta ne ovat myös kätevästi saatavilla Android-älypuhelimessa.

Kaiken kaikkiaan Dropbox on mielestäni näistä ainoa, joka tällä hetkellä sopii työkäyttöön. Itselläni se onkin jo aika pitkälle korvannut salkut, reput ja muistitikut. Jotain papereita ei tosin vielä pysty sähköisesti kuljettamaan.

P.S. Jos haluat kokeilla dropboxia, löydät sen suoraan http://www.dropbox.com tai linkin: http://db.tt/ApY7REo kautta. Jälkimmäistä linkkiä klikkaamalla saamme molemmat hieman ilmaista lisätilaa dropboxiin.
Anonyymi: Jamppa 22.4.2012 14:02
Sivut: 1
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Uutisotsikot