Kirjaudu ▼
 

IPhonea käyttää reissaava johtaja, Androidia surullinen maalainen

EPA
IPhonea käyttää reissaava johtaja, Androidia surullinen maalainen
Yhdysvaltalainen Hunch.comin tietokantojen mukaan iPhonen omistajat ovat ulospäinsuuntautuneita, pitävät matkustamisesta ja käyttävät mielellään paljon rahaa. Googlen Android-puhelimien käyttäjät taas ovat pessimistisiä ja säästeliäitä.
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Yhdysvaltalainen Hunch.com on muun muassa linkkien jakamiseen tarkoitettu yhteisöpalvelu, joka pyrkii suosittelemaan käyttäjille linkkejä heidän mieltymystensä mukaan.

Hunch.com onkin kerännyt mittavan tietopankin jäsenistään ja heidän mieltymyksistään. Sivusto on nyt tutkinut 15 818 palvelun käyttäjän vastaukset sen perusteella, mikä käyttöjärjestelmä heidän puhelimessaan oli.

Androidin omistaja ei esimerkiksi välitä niinkään puhelimen ulkonäöstä, vaan haluaa siltä paljon ominaisuuksia. Applen iPhonen käyttäjät taas arvostavat tyylikästä laitetta, joka tekee vain muutamia asioita.

Tilastoista selviää kuitenkin myös paljon yllättävämpiä eroja iPhone- ja Android-puhelimien käyttäjien välillä.

Android-puhelimen omistaja on 10 prosenttia todennäköisemmin mies kuin iPhonen omistaja, joka on 18 prosenttia todennäköisemmin nainen.

IPhonen omistajan taloudella on yli 67 prosentin todennäköisyydellä yli 200 000 dollarin eli noin 140 000 euron vuositulot. Androidin käyttäjien talouden vuositulot taas jäävät 24 prosentin todennäköisyydellä 50 000 ja 100 000 dollarin, eli 35 000 – 70 000 euron välille.

Tuloerot näkyvät myös rahankäytössä. Android-puhelimen omistajat olivat todennäköisemmin säästeliäitä kuin iPhone-käyttäjät, joista 39 prosentilla on oman kuvauksensa mukaan kallis maku.

IPhonen käyttäjät ovat Hunch.comin mukaan myös Android-käyttäjiä koulutetumpia. Android-puhelimen käyttäjillä oli 80 prosenttia todennäköisemmin vain high school- eli lukion päästötodistus, kun taas iPhonen omistajat olivat 37 prosenttia todennäköisemmin suorittaneet akateemisen loppututkinnon.

∇ Mainos, artikkeli jatkuu alempana ∇ ∇ Artikkeli jatkuu ∇

Android-käyttäjät asuvat 86 prosenttia todennäköisemmin maalla, kun iPhone-käyttäjä löytää kodin 27 prosenttia todennäköisemmin kaupungista.

IPhonen omistajat olivat 50 prosenttia todennäköisemmin matkustaneet yli viidessä maassa, kun Android-puhelimen käyttäjä ei 71 prosentin todennäköisyydellä ollut koskaan matkustanut kotimaansa ulkopuolelle.

Ilmeisesti iPhonen käyttäjillä on matkustamiseen myös enemmän vapaa-aikaa, sillä he olivan 15 prosenttia todennäköisemmin lomailleet viimeisen puolen vuoden aikana. Android-käyttäjistä 36 prosenttia ei muistanut edellistä lomaansa.

Android-puhelimien omistajilla on tapana olla pessimistisempia kuin iPhonen omistajilla. Luonteeltaan he ovat todennäköisemmin seuraajia, kun iPhonen omistajilla on tapana johtaa.

Seuraaminen näkyy myös tietotekniikan käytössä, sillä Androidin suosijat ovat muun muassa alkaneet käyttää internetiä myöhemmin kuin iPhonen omistajat.

Androidin käyttäjä on lähes varmasti pc-käyttäjä, kun taas iPhonen käyttäjällä on Applen tietokone.

Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Kommentit (80)

Sivut: 1 2 3 4 5 6 ... 8
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Mitäköhän väliä tälläkin "uutisella"on, kun ei kumminkaan pidä paikkaansa.
Anonyymi: Roska 18.8.2011 16:14

Anonyymi
Pitää paikkansa ainakin minun kohdalla. Olen nuuka ja en ulospäin suutautunut. Pysyn jatkossakin Androidissa ellei muilta kun Nokialta tule hyviä MeeGo-puhelimia myyntiin.
Anonyymi: Nimetön 18.8.2011 16:22

Anonyymi
Android on todellakin kökkö valinta. Sama kuin katsoisi Bumtsibumia ja Huumaa.
Anonyymi: ei ikinä 18.8.2011 16:24

Anonyymi
Ahaa, uusi Bemari ja Audikuski tyylinen tutkimus missä niillä oli pienempi pippeli...
Anonyymi: en uso 18.8.2011 16:25

Anonyymi
Hämmästyttävän osuva analyysi jos ajattelee mitä tätäkin palstaa on vuoden lukenut ja seurannut eri alustojen sotaa ja kommentointia.

Itse tosin olen iPhone käyttäjä mutta löytyy pc. Kummatkin loistavia.
Anonyymi: Nimetön 18.8.2011 16:30

Anonyymi
Olen juuri se reissaava johtavassa asemassa työskentelevä ihminen. Oli minulla puoli vuotta käytössä iphone, mutta pakko oli sit oikea luuri hommata. Kyllä se hieman telcossa hermoon alko käydä kun yhteys pätki koko ajan sisätiloissa.
Anonyymi: Hankala saada soppar 18.8.2011 16:31

Anonyymi
Päällikköpuhelin !!

Nyt erittäin menestynyt pääomasijoittaja omistaja ja timantinkova kapitalisti on erittäin huvittunut.

Silmieni eteen kuvastuu solmioonsa hirttäytyvä keskijohtoon kuuluva päällikkö, joka soittaa hädissään lisää rahaa pääomasijoittajalta, joka sattuu olemaan golf-kentällä.

Arvatkaapa mikä on omistajan ja pääomasijoittajan kännykkämerkki ?
Anonyymi: Osinko-Otto 18.8.2011 16:37

Anonyymi
Montako prosenttia apple käyttäjistä kuuluu seksuaaliseen vähemmistöön?


onko sillä sinulle jotain erikoista merkitystä?
Anonyymi: iphone4 omistava 18.8.2011 16:37

Anonyymi
Tämän egobuustin voimalla omppelit jaksavat taas monta kuukautta.


Musta kyllä tuntuu, että sitä egoaan yrittää boostailla ihan muut kun omppukäyttäjät? kuten esim sinä kommentillasi ;)
Anonyymi: Nimetön 18.8.2011 16:38

Anonyymi
Montako prosenttia apple käyttäjistä kuuluu seksuaaliseen vähemmistöön?onko sillä sinulle jotain erikoista merkitystä?


Kyllä sillä on, jos et ole huomannut niin iVihaajilla homppelit aina mielessä, no kukin tyylillään, mutta voisi vähän rajoittaa :)
Anonyymi: Nimetön 18.8.2011 16:40
Sivut: 1 2 3 4 5 6 ... 8
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Uutisotsikot