Kirjaudu ▼
 

Nettihuutokaupassa etsitään pohjahinta 180.000 euron asunnolle

Nettihuutokaupassa etsitään pohjahinta 180.000 euron asunnolle
Alexander Hampfille 71.500 euron hintainen Porsche Boxter maksoi 71,67 euroa.
Viime vuoden maaliskuussa Suomen markkinoille tuodussa käänteisessä huutokaupassa tulee huomenna huudettavaksi arvokkain tuote tähän mennessä: 180.000 euron arvoinen asunto mistä tahansa Suomesta.
15.1.2008 13:04
Jarmo Lahti
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Bidsterissä huudettavista tuotteista voi tarjota sentin tarkkuudella kuinka alhaista hintaa hyvänsä. Voittaja on alhaisin yksinäinen tarjous.

Yksi tarjous maksaa kaksi euroa, jonka voi maksaa osallistumalla matkapuhelimen tekstiviestillä tai webissä bidster-tililtä, jonne rahaa voi siirtää normaalina nettimaksuna.

Tähän mennessä onnistuneimman suomalaisen bidster-kaupan teki helsinkiläinen opiskelija Alexander Hampf. Hän pääsi ostamaan lokakuun lopussa päättyneessä huutokaupassa 71.500 euron arvoisen Porsche Boxster -urheiluauton alle 72 eurolla.

Bisnesideana on, että Bidster ostaa tuotteet, mutta saa kaksi euroa maksavia tarjouksia niin paljon että tuotteiden mahdollisimman halvalla myyminen kannattaa.

∇ Mainos, artikkeli jatkuu alempana ∇ ∇ Artikkeli jatkuu ∇

Bisnesidea näyttäisi toimivan ainakin sen perusteella, että viime vuoden maaliskuusta Bidsterin henkilöstö on kasvanut 10:stä 25:een.

Bidster.comia ylläpitää Bidster UK Ltd. Yrityksessä on 25 henkilöä, ja lukumäärä kasvaa kaiken aikaa. Yrityksen kotipaikka ja pääkonttori sijaitsevat Lontoossa. Tavoitteekseen yritys ilmoittaa maailmanlaajuinen markkinajohtajan asema alin hinta –huutokaupoissa.

15.1.2008 13:04
Jarmo Lahti
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Kommentit (21)

Sivut: 1 2 3
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Niinpä niin kävi "suomalaisella" hyvä säkä. Hyvä mainos firmalle. Nyt kaikki huutamaan. Jos poliisi rupeaisi tukimaan näitä "suurvoitto" ostoja niin paljastuisi laaja petos-sarja. Kuka valvoo että nämä onnekaat ovat todellsia voittajia vai kaveri pohjaltako homma toimii. Taas yksi suuri kusetus ja kansa maksaa. (se että joku homma on kusetusta paljastuu vasta vuosien kuluttua, kuten IT kupla)
Anonyymi: kuse silmään mua 15.1.2008 14:31

Anonyymi
LOTTO pelejä valvovat viranomaiset. Muiden firmojen rahapelejä ei valvo kukaan. Suomessa oli tapaus missä tv pelin "keksijä" katosi rahojen kanssa ulkomaille ja omistaja oli ulkomaalainen mies henkilö. Tv kanavilla olevat "kuka nopein" periaatteella on täysin lain vastaista. Ei soittaja pysty vaikuttamaan puhelun nopeuteen eri verkkojen kautta soitettaessa. Huuto kauppaa ei valvota viranomaisten taholta reaaliajassa kuten esim. lottoarvontaa.
Anonyymi: fiksu voittaa aina 15.1.2008 15:14

Anonyymi
Ette ilmeisesti tajua ettei konseptilla tarvitse huijata. Homma perustuu siihen että halpoja arvauksia tehdään niin runsaasti että niillä maksetaan se asunto moneen kertaan.

Halvin tarjous joka voittaa ei todellakaan ole se joka tarjoaa 1c vaan jotain aivan muuta - silti monet huutavat yhteensä tuhansilla euroilla sitä 1c tarjousta ja 2c jne.

Vain yksi onnekas joka löytää ainoana jonkun summan 180 000 ja 1c välistä joka on matalin yksittäinen arvaus, voittaa.

Peliyhtiö voi saada vaikka 1000 000 euron edestä arvauksia joten se 180 000 on peanuts maksaa ulos.
Anonyymi: Tyhmyydestä johtuvaa 15.1.2008 15:44

Anonyymi
Kävin joku aika sitten kirjautumassa ko. sivustolle kokeilu mielessä. Latasin 10 e solon kautta jonka jälkeen sivusto ilmoitti virheestä. Bidsterin tilin saldo 0e ja omalta tililtä - 10 e. Olen useamman kerran yrittänyt olla ko. putiikin asiakaspalveluun yhteyksissä asian tiimoilta, mutta eivät vastaa.

henk. koht. mielipide: täyttä kusetusta
Anonyymi: JepJep 15.1.2008 15:54

Anonyymi
Vilppiin perustuu minä ainakin uskon. Voisiko joku tarkastaa tämän Alexander Hampf:in yhteydet noihin 25 yrityksen työntekijään, vaikka aluksi. Keitä muita voittajat ovat?
Yrityksen tilinpäätöstiedot?
Tosiasia on että rehellinen työ ei koskaan ole kannattanut.
Anonyymi: nsSuomalainen_A_Hamp 15.1.2008 16:50

Anonyymi
Re: JepJep 15.1.2008 15:54
Tuohon todettakoon, että sen verran "tutkivaa journalismia" tein itsekin, että siirsin Solo-tililtä itse asiassa tuon saman 10¬ ja tein yhden koetarjouksen. Olisin kokeillut tekstariliittymänkin, ellei kännykkäliittymä olisi työnantajan. Eli omassa kokeilussani pelitilille siirto ja tarjouksen teko/maksaminen onnistuivat ilman ongelmia.
Anonyymi: Jarmo Lahti 15.1.2008 16:53

Anonyymi
Olen testimielessä pari huutoa tehnyt ja hyvin homma tuntui toimivan. Paljon tuolla ainakin on huutajia, joten kannattavaa homma epäilemättä on.
Anonyymi: pete 15.1.2008 17:19

Anonyymi
Huutokaupasta puhuminen on tässä yhteydessä harhaanjohtavaa.

Kyseessä on rahapeli.
Anonyymi: RahapeleissäPelaajaK 15.1.2008 18:51

Anonyymi
18. Bidster ei vastaa mahdollisista kolmannen osapuolen teknisistä virheistä jotka vaikuttavat korttiostosten tekniikkaan tai siihen, että tilisiirtosi mahdollisesti epäonnistuu. Jos tilisiirrossa ilmenee ongelmia, sinulla on velvollisuus tiedottaa asiasta Bidsterille välittömästi.

19. Bidsterillä on oikeus ottaa yhteyttä voittajaan huutokaupan sulkeuduttua sekä julkaista tietoja voittajasta Bidsterin kotisivuilla. Bidsterillä on oikeus antaa median ottaa yhteyttä huutokaupan voittajaan. Tämä tapahtuu kuitenkin huutokaupan voittajan toivomuksia noudattaen.

20. Henkilö, joka voittaa yli 10 000 euron arvoisen huutokaupan anstaa suostumuksensa siihen, että Bidster valokuvaa voittajan ja julkaisee kuvan kotisivullaan.

21. Bidster pitää itsellään oikeuden muuttaa edellä mainittuja ehtoja meneillään olevan huutokaupan aikana ilmoittamalla muutoksesta kotisivuillaan. Uudet ehdot astuvat voimaan välittömästi sen jälkeen, kun ne on julkaistu kotisivuilla.
Anonyymi: Harry Sintonen 15.1.2008 21:37

Anonyymi
Voittajien nimet löytyvät Bidsterin sivustolta.
Anonyymi: Huutaja 15.1.2008 21:41
Sivut: 1 2 3
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Uutisotsikot