Kirjaudu ▼
 

WM-datasta puhdas Logica

WM-datasta puhdas Logica
Tässäpä uusi Logican liikemerkki.
It-palvelutalo WM-data on jo hyvän tovin kantanut mukanaan lisänimeä "a LogicaCMG company". Keskiviikosta lukien yhtiön nimi on pelkkä Logica.
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

LogicaCMG on eurooppalainen 36 maassa toimiva it-palveluyritys, joka työllistää maailmalla 39 000 ja Suomessa noin 2700 henkeä. Keskiviikkona 27.2. yhtiö ottaa kaikissa 36 toimintamaassaan käyttöön uuden lyhennetyn nimen ja liikemerkin.

WM-datan sähköpostiosoitteet ovat keskiviikosta lähtien muotoa etunimi.sukunimi@logica.com, ja www-palvelun osoite on www.logica.fi.
 
WM-datasta tuli Lontoon ja Amsterdamin pörsseissä listatun LogicaCMG:n tytäryhtiö syksyllä 2006. Suomen maayhtiön toimitusjohtajana aloitti Heikki Nikku nyt helmikuun alussa.

∇ Mainos ∇
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Kommentit (6)

Sivut: 1
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Tässäpä ensimmäinen reaktio tuosta uudesta Logican liikemerkistä: http://img85.imageshack.us/img85/7028/leikepyt1yb7.png
Anonyymi: palikka 25.2.2008 16:34

Anonyymi
Päättivät vaihtaa nimeä, koska WM-datalla on niin huono kaiku. Enpä usko, että tuotteet nimeä vaihtamalla paranee.
Anonyymi: m-ö 25.2.2008 16:47

Anonyymi
joo esimerkiksi reittiopas on ihan perseestä.. ei sitä nimen vaihdoksella paranneta
Anonyymi: wm-logica 25.2.2008 17:23

Anonyymi
Yritysostollahan ei ollut nimenvaihdon kanssa mitään tekemistä? Tämänkin palstan nerokkaat viikarit ovat näemmä niin perillä alastaan etteivät edes tiedä mikä firma Logica on? Ei sillä että firman tuotteet paranisivat tai muuttuisivat mihinkään, mutta joku perusymmärrys asiasta voisi olla ennen kuin käy netissä huutelemaan. Vaikka eihän sitä Mikrobittiä lukemalla It-alasta kyllä mitään opi...
Anonyymi: Täytäthän kaikki ken 25.2.2008 18:05

Anonyymi
Alussa oli CMG, hollantilainen konsulttiyhtiö, jolta Telia ja Telecom Finland tilasivat SMS-keskuksen. Ajatusta lyhyistä tekstiviesteistä pidettiin typeränä, mutta konsulttiyhtiö tarttui toimeen. Muutaman vuoden kuluttua CMG fuusioitui toisen hollantilaisen konsulttiyhtiön, Logican, kanssa ja syntyi LogicaCMG, jonka pieni telekommunikaatioyksikkö oli jo vahva peluri operaattorimaailmassa; SMS oli hittituote, mutta silti vain pienen pieni osa valtavaa teollisuuskonsultaatiota tekevää yritystä. Nyttemmin LogicaCMG on irroittanut telekommunikaation itsestään Acision-nimiseksi yhtiöksi, ja nyt siis CMG:n nimikin poistuu ja jäljelle jää vain Logica.
Anonyymi: asiakas 26.2.2008 8:35

Anonyymi
Näyttää tuo liikemerkki kuvaavan mainiosti toimintamallia - pyöreyttä löytyy, joten jostain kiinni saaminen on perin hankalaa. Ja sehän sopii paremmin kuin hyvin, ainakin heille. Asiakkaille ei ehkä yhtä hyvin...
Anonyymi: Round Is Beautiful.. 26.2.2008 12:35
Sivut: 1
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Uutisotsikot