Kirjaudu ▼
 

Suomalainen tutka tietoliikenteeseen

Tor Wennström / Lehtikuva
Suomalainen tutka tietoliikenteeseen
Suomalainen Vintor markkinoi uutta ohjelmistoaan tietoliikenteen tehoseurantaan monimutkaisissa yritysverkoissa.
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Hiljattain myyntiin tullut Vintor Guardian kertoo tosiaikaisesti, mitä laitteita verkossa on, missä ne sijaitsevat sekä miten ne ovat yhteydessä toisiinsa. Ratkaisu pyrkii erottautumaan kilpailijoista muun muassa visualisoimalla tietoverkon.

– Huomasimme, että monessa yrityksessä monimutkaisen tietoverkon ongelmiin on vaikeaa ja hidasta päästä käsiksi. Siksi aloimme kehittää palvelua, jonka avulla ongelmakohdat saadaan välittömästi selville ja vikaa päästään heti korjaamaan, sanoo vuonna 2007 perustetun Vintorin toimitusjohtaja Sami Grönberg tiedotteessa.

Ratkaisu pyrkii paljastamaan palomuurin läpi tulevan mahdollisen haittaliikenteen ja ulkopuoliset hyökkäykset. Guardianilla voi myös tallentaa yrityksen tietoliikenteen kuukausien ajalta. Siis myös työntekijöiden luvattoman nettikäytön?

– En usko, että työntekijöiden vahtiminen on meidän asiakaskunnassamme merkittävä asia. Tuotetta ja palvelua haluavat asiakkaat, joille ip-verkko on erittäin bisneskriittinen: asiakkaan tulee huolehtia verkon toimivuudesta, löytää ongelmat nopeasti ja mahdollisesti osoittaa partnereille, ovatko oman verkon palvelut toimineet sovitulla tavalla, Grönberg katsoo.

Tuote räätälöidään asiakkaan mukaan. Ratkaisun kehitystyöhön on osallistunut Guardiania lokakuusta lukien käyttänyt Suomen Asiakastieto.

∇ Mainos ∇
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Kommentit (6)

Sivut: 1
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Kiinasssa ja Iranissa innokkaat asiakkaat odottavat jo tätä tuotetta.
Anonyymi: Peelo 5.5.2010 14:32

Anonyymi
Samankaltaisia ohjelmia on ollut markkinoilla kymmeniä vuosia. Myös ilmaisia!
Anonyymi: Mitä uutta? 5.5.2010 17:10

Anonyymi
Juu aika uusi on idea heheheh
esim HP WebInspect taitaa tehdä reaali aikaista security checkia web aplikaatioille.

Jotenkin ei uutisesta kunnolla selvinnyt että tutkiiko tuo nyt sitten verkon solmuja yms topologiaa/infraa vai pelkästään data liikennettä?
Anonyymi: sakkepakke 5.5.2010 17:24

Anonyymi
"Ratkaisu pyrkii erottautumaan kilpailijoista muun muassa visualisoimalla tietoverkon."

Tätä kutsuisin pyörän keksimisestä uudelleen.
Anonyymi: Pyörä keksitty uudel 6.5.2010 0:49

Anonyymi
Aitoa "tukiais-innovaatiota" nykysuomen tapaan...
Anonyymi: Nimetön 6.5.2010 16:23

Anonyymi
Valtaosa "keksinnöistä" tai tietotekniikan/teknologian mahdollistamista sovelluksista on ollut käytössä jo kauan muualla. Miksi?
Siksi että Suomalaisille yrittäjille on perhanan vaikea saada myytyä mitään, oli se miten hienoa tahansa, koska he ymmärtävät niistä yhtä paljon kuin sika suhteellisuusteoriasta.
Miten siis voi uutta tekniikkaa saada käyttöön muuten kuin kirveellä uhkaamalla?
Anonyymi: Mätein senjoeilen 7.5.2010 19:56
Sivut: 1
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti Yöaikaan lähetetyt kommentit päätyvät toimituksen tarkistettavaksi. Kommentit tarkistetaan ja hyväksytään seuraavan päivän aikana. Muina aikoina viestit ovat jälkimoderoinnissa.
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Uutisotsikot