Kirjaudu ▼
 

Elisa liikennöi Ottopisteiden tiedot

Silvi Kaarakainen / Lehtikuva / Lehtikuva
Elisa liikennöi Ottopisteiden tiedot
Elisa ottaa vastuun Ottopisteiden tietoliikenteestä maanlaajuisesti. Yhtiö sopi asiasta käteisautomaattien toimintaa ylläpitävän Automatia Pankkiautomaatit Oy:n kanssa.
11.6.2007 11:50
Tuomas Karvonen
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Kyseessä on Elisan suurin yritysverkko, joka kattaa yhteensä noin 1700 Ottopisteen tietoliikenteen. Automatialle toteutettava yritysverkkopalvelu kuuluu Elisa Toimisto -ratkaisukokonaisuuteen, joka auttaa yrityksiä tehostamaan toimintaansa keskitetyillä viestintäratkaisuilla.

Elisa vastaa siitä, että Ottopisteiden palvelutapahtumat välittyvät reaaliaikaisesti pankkeihin. Ottopiste-toiminta asettaa tiukat vaatimukset operaattorille, sillä palvelu edellyttää ympärivuorokautista käytettävyyttä ja korkeatasoista tietoturvaa. Pisteiden maantieteellinen hajautuma on myös suuri, Elisa huomioi.

- Asiakkaamme luonnollisesti odottavat käteisautomaateilta moitteetonta toimintaa vuorokauden jokaisena tuntina. Elisa on osoittanut pystyvänsä ylläpitämään korkean käytettävyyden palveluita pankkialalla ja siksi päädyimme valitsemaan Elisan kumppaniksemme, Automatian toimitusjohtaja Tapani Penttilä kertoo.

- Tarjouskilpailussa Elisan vahvuuksia olivat heidän kykynsä kuunnella tarpeitamme ja halu kehittää toimintaa yhteistyössä kanssamme. Olemme esimerkiksi kehittäneet yhdessä uuden, turvallisuutta lisäävän mallin verkonasentamiseen.

∇ Mainos, artikkeli jatkuu alempana ∇ ∇ Artikkeli jatkuu ∇

Tavoitteena on, että noin neljännes Ottopiste-yhteyksistä on siirretty Elisan verkkoon juhannukseen mennessä ja että kaikki yhteydet ovat Elisan ylläpitämiä tämän vuoden marraskuun loppuun mennessä.

Elisa vastaa jo ennestään kotimaan maksutapahtumien tietoliikenteestä.

11.6.2007 11:50
Tuomas Karvonen
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Kommentit (2)

Sivut: 1
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Uutinen Elisan uudesta aluevaltauksesta vie luottamuksen automaattien toimivuudesta.
Elisa on viime vuosien aikana hoitanut nettiyhteyksiä sellaisella epäluotettavuudella että minä en ainakaan enää jätä käteisen rahan saamista Otto. -automaattien varaan.

Elisa mm. lopetti jokin aika sitten keskustelupalstansa kun siellä asiakkaat uskalsivat julkisesti valittaa Elisan toimimattomuudesta.
Anonyymi: Hyvästi Otto. -luote 11.6.2007 13:37

Anonyymi
Kuka sitä tietoliikennettä on tähän asti hoitanut?
Anonyymi: ? 12.6.2007 13:02
Sivut: 1
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Uutisotsikot