Kirjaudu ▼
 

Nokia yrittää pitää avainpelaajat yhtiössä

Nokia
Nokia yrittää pitää avainpelaajat yhtiössä
Nokian on laajentanut optio-ohjelmaansa koskemaan yhtiön senioriosaajia.
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Matkapuhelinyhtiö Nokia kasvattaa optio-ohjelmansa kokoa noin 11,5 miljoonaan euroon aiemmasta 8,5 miljoonasta.

Nokian mukaan ylimääräiset optio-oikeudet annetaan sellaisille keskeisille ylemmän portaan työntekijöille, joilla on merkitystä yhtiön strategian toteuttamisessa.

– Uskomme, että tämä on harkittu tapa käyttää optio-oikeuksia, minkä tarkoituksena on myös yhdenmukaistaa näiden keskeisten työntekijöiden edut osakkeenomistajien etujen kanssa, Nokia muotoilee tiedotteessaan.

Päätös lisäoptioista perustuu Nokian vuonna 2011 tekemään osakeoptiosuunnitelmaan, joka on voimassa vuoden 2013 loppuun asti.

Taloustiedot

Osakkeiden merkintäaika 50 prosentille optio-oikeuksista alkaa kolmen vuoden kuluttua niiden antamispäivästä ja seuraaville 50 prosentille neljän vuoden kuluttua niiden antamispäivästä.

∇ Mainos ∇
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Kommentit (25)

Sivut: 1 2 3
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Paniikki persauksissa kun parhaat kyvyt ovat jo lähteteen firmasta epäonnistuneen Windows-strategian takia.

Tyypillistä USA (Microsoft) tapaahan tuo on. Yrittää ostaa rahalla kaikkea. Ostetaan markkinaosuutta tarjoamalla puhelimia lähes ilmaiseksi kuluttajille, ostetaan innovatiiviset kilpailijat pois kun ollaan itse lähinnä reaktiivisia, tarjotaan rahaa operaattoreille kun muuten Lumiat eivät myy, tarjotaan rahaa työntekijöille jotka muuten ovat lähdössä firmasta...
Anonyymi: NNM 31.7.2012 9:26

Anonyymi
Tällä luultavasti tarkoitetaan vain managereita?


Managerit ovat oikeasti firmojen huonoiten tuottavin osa.
Anonyymi: ja hah 31.7.2012 9:27

Anonyymi
"Avainpelaajilla" tässä tarkoitetaan maalivahtia ja pari pakkia.
Anonyymi: Nimetön 31.7.2012 9:28

Anonyymi
Tuossa ahdistavassa YT-firmassa tuskin kukaan enää haluaa kiduttaa itseään.
Anonyymi: Ex-nokialainen 31.7.2012 9:28

Anonyymi
Tällä luultavasti tarkoitetaan vain managereita?


Toki toki. Nehän sen "raskaimman" työn tekee. Mitä sitä nyt työmuurahaisia palkitsemaan. Porkkanaa ja keppiä jaetaan, mutta eri paikkoihin.

Koskahan N firma oppii että missä ja kuka työn tekee?
Anonyymi: -t- 31.7.2012 9:35

Anonyymi
Just niin! Taas palkitaan kaikkein arvokkain assetti koko firmassa - Vice Presidentit ja Directorit eli ts. Nokian syöpäkasvaimet.

VP ja Director tason "johtajat" ovat juuri se syy Nokian vaikeuksien takia. Ja ne vaikeudet alkoivat tasan silloin, kun Ollila päätti jakaa optioita heille aikoinaan. Suurin osa (about 95%) näistä tyypeistä on TÄYSIN pihalla teknologiasta eivätkä ymmärrä hitustakaan, mitä heidän organisaatioissaan tehdään.

Asiantuntijat, arkkitehdit ja tiimien vetäjät pakotetaan tekemään näille tyypeille "executive summary" raportteja, koska kuulemma he eivät ehdi lukemaan oikeastaan yhtään mitään - kaikki asiat on puristettava power pointtiin max. kolmen ranskalaisen viivan lauseisiin. Ja näillä "bullet-listoilla" nää herrat tekevät päätöksensä.

VP:t ja Directorit vaan juoksevat palaverista toiseen sotkemassa asiat. Eikä heillä ole mitään kiinnostusta siihen teknologiaan mihin kaikki perustuu, ei siihen laitteeseen mitä tehdään. He vaan juoksevat ja lukevat niitä power pointteja ja exceleitä.

Jos nämä ovat edelleen Nokian tärkein omaisuus, niin hyvää yötä Nokia. Firma ei ole oppinut mitään!
Anonyymi: asiantuntija 31.7.2012 9:46

Anonyymi
Mokaajat palkitaan ja varsinaisen tuloksen tehneet ulkoistetaan valtion elätettäviksi.
Anonyymi: Näin toimii vain pör 31.7.2012 9:52

Anonyymi
Ilmeisesti johtoporraskin on jättämässä Nokian ja paniikissa luvataan lisää liksaa.
Anonyymi: Ei lupaa hyvää 31.7.2012 9:53

Anonyymi
Ilmeisesti johtoporraskin on jättämässä Nokian ja paniikissa luvataan lisää liksaa.


Johtoportaan lähteminen olisi parasta, mitä Nokialla voisi tapahtua. Koko keskijohto on siivottava sieltä ja nostettava uudet, vielä jäljellä olevat nälkäiset, hemmot tekijäporukasta tilalle.

Ongelma vain on, että kaikkein fiksuimmat ja nälkäisimmät ovat jo lähteneet vuosia sitten ko. firmasta - joko oma-aloitteisesti tai keskijohdon henkilökohtaisesti savustamana.

Nokia - firma jossa ei olla eri mieltä keskijohdon kanssa.
Anonyymi: asiantuntija 31.7.2012 10:04

Anonyymi
Eiköhän Elop ole jo myöhässä. Kaikki osaajat ovat jo lähteneet tai ovat jo lähdössä. Noilla optioilla ei ole mitään arvoa ollut sitten 90-luvun lopun, joten tuohon lankaan ei kovin moni mene.

Aina parhaat osaajat lähtee eka, paikalle jää vain porukka joka ei osaa / pysty lähtemään. Osaajille nimittäin on aina hommia, siten lähtö helpompaa.
Anonyymi: devnull 31.7.2012 10:12
Sivut: 1 2 3
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Uutisotsikot